2011-05-13 09:08:20

Biciklijada BuBa 8.: Osijek - ušće Karašice - Osijek

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” organizira BuBa biciklijadu na relaciji: Osijek - vikend naselje Karašice - Osijek. BuBa 8. biciklijada održat će se 15. svibnja 2011. godine s početkom u 10 sati. Polazak je od srednjoškolskog igrališta(skate park) u 10 sati - zajednički start sa sudionicima cross country demo vožnje organizirane u sklopu Pannonian bike expo.

Ruta: šetalištem uz Dravu do MNK Neptun, nasipom pored Pampasa do Višnjevca, silazak kod Stare Drave Višnjevac, kroz šumu do vikend naselja Karašica - kafić “Kod Blaža”

Dužina rute u jednom smjeru iznosi 10 km, trajanje vožnje cca 60 - 80 min. Povratak je istom rutom s polaskom u 15 sati.

Vozi se asfaltom, makadamom i zemljanim putovima - preporuka MTB ili drugi terenski bicikli, preporuča se i uporaba biciklističke kacige.

Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.

Postoji mogućnost besplatne posudbe bicikla na dan polaska od 9 do 09:55 sati. Posudba je moguća uz osobnu iskaznicu u GSSR “Sport za sve” - Istarska 1, Osijek (informacije i rezervacije: +385 98 343 325).

Iz Gradskog saveza za sportsku rekreaciju “Sport za sve” pozivaju sve građane, sportaše, rekreativce, učenike, nastavnike, djecu i roditelje da se pridruže i odazovu u što većem broju.

 

Vijest je prenesena s portala Osijek031.


www.skole.hr