2011-05-20 13:12:56

Ljetna tvornica znanosti 2011. u Čakovcu, Samoboru i Splitu - prijave u tijeku

Ljetna tvornica znanosti odvijat će se u 3 grada, od 17. do 23. srpnja u Čakovcu i Samoboru, te od 25. do 31. srpnja u Splitu. Ljetna tvornica znanosti je znanstveno-edukacijski projekt namijenjen za djecu i mlade, koji imaju želju kreativno provesti ljetne praznike proučavajući znanost kroz interakciju s drugom djecom i mladim znanstvenicima.

Za osnovnoškolske radionice prijaviti se mogu djeca starosti od 9 do 15 godina (od završenog 3. do 8. razreda osnovne škole), dok se za srednjoškolske radionice može prijaviti bilo koji srednjoškolac neovisno o razredu koji pohađa. Traže se visoko motivirani sudionici koji su spremni tjedan dana provesti učeći, kroz zabavu i intenzivan rad, o svijetu koji ih okružuje. Od prijavljenih se očekuje sposobnost rada u grupi, te aktivno sudjelovanje u rješavanju problema, raspravi i interakciji sa svojim vršnjacima.

Dijete treba imati osiguran smještaj u mjestu održavanja radionica, a svaki dan ga treba dovesti i odvesti odgovorna osoba (starija od 18 godina).

Prijave za Ljetnu tvornicu znanosti počele su 10. svibnja a traju do 20. lipnja 2011. godine. Prijave koje stignu poslije roka za prijave neće se razmatrati osim ako se natječaj ne produlji (kao što se prošle godine produljivao za Čakovec) što će biti pravovremeno oglašeno na internetskim stranicama Ljetne tvornice znanosti.

Kontakt osoba za prijave:

Sve upite vezane uz prijave na radionice moguće je slati Andrei Komljenović na e-mail andrea.komljenovic@tvornica-znanosti.org ili zvati na broj mobitela +385 91 545 9673.

Kako se prijaviti?

Potrebno je ispuniti formular, poslati motivacijsko pismo te očekivati poziv.

Za svaku od lokacija postoji odvojeni formular za prijavu. U formularima je potrebno navesti kontakt podatke, radionice u kojima  se želi sudjelovati, itd. Formulare, te više informacija o prijavama moguće je vidjeti na http://www.tvornica-znanosti.org/radionice-2011/prijave/formular.

Prijava se računa kao pravovaljana ako je ispunjen formular i poslano motivacijsko pismo do 20. lipnja 2011.

Više informacija o radionicama u pojedinim gradovima moguće je vidjeti na internetskim stranicama Ljetne škole znanosti:

Čakovec Samobor Split

 

Sve novosti vezane za Ljetnu školu znanosti moguće je pratiti na internetskim stranicama projekta na http://www.tvornica-znanosti.org/


www.skole.hr