2011-05-27 15:25:16

Ljeto na Strossu - Strossmartre 2011.

Ljeto na Strossu već deset godina osvježava ljetne dane u Zagrebu donoseći Zagrepčanima i turistima u metropoli svakodnevnu zabavu. Ove godine održat će se od 27. svibnja do 3. rujna. Ideja za Strossmartre došla je iz naziva popularne pariške promenade Montmartra.

Strossmartre traje 100 dana tijekom cijeloga ljeta i postaje zanimljiv ne samo stanovnicima grada, nego i idealno mjesto za posjet turista.

Program ovogodišnjeg izdanja zadržat će svoju prepoznatljivost u smislu organizacije velikog broja besplatnih kvalitetnih koncerata i popratnog sadržaja. Između ostalog na rasporedu će biti 80-tak koncerata, likovne radionice i likovna kolonija, Pub kviz znanja, nastup stand up komičara, doček pola godine uz vatromet, izbor za naj psa mješanca, predstave za djecu lutkarskog kazališta “Let”…

Ljeto na Strossu dobit će i novu scenografiju. Prošle godine tema je bila “Avatara”, a ove će biti salonu u stilu neke od zagrebačkih luksuznih kavana iz tridesetih godina prošlog stoljeća.

Otvorenje manifestacije će se održati 27. svibnja u 21 sat koncertom na kojemu će nastupiti “Tom and the Twisters”. Na otvorenju će se dijeliti programska knjižica za lipanj.

Cjelokupni program manifestacije moguće je pratiti na internetskim stranicama http://www.ljetonastrosu.com/


www.skole.hr