2011-06-17 12:52:00

"Ljeto u knjižnici" - Program Gradske knjižnice Marka Marulića Split

Tijekom ljeta na Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Marka Marulića Split (Ulica slobode 2), odvijat će se program „Ljeto u knjižnici“ koji će djeci i mladima ponuditi bogat program. Svrha je da svoje slobodno vrijeme djeca i mladi iskoriste korisno, aktivno, kreativno i u društvu svojih vršnjaka. Gotovo sve radionice su besplatne jer u programu pomažu i vanjski suradnici i volonteri, odrasli i djeca.

Program za djecu uključuje: likovne i literarne radionice, računalne igraonice, ulazak u svijet digitalnih knjiga, pokuse eko grupe, radionicu društvenih igara, igroteku, radionicu šaha, malu školu glume, male knjigoljupce, sudjelovanje na tomboli, malu školu mandoline, kratki tečaj engleskog, instrukcije iz engleskog, filmsku radionicu te male knjižničare.

Za mlade će biti ponuđeni sljedeći sadržaji: filmska radionica, glazbene radionice, klub čitatelja, dramska učionica glume i režije, EU projekti te volonteri u knjižnici.

Prije početka ljeta organizirana je Burza ljetnih radionica na kojima svi zainteresirani mogu doći, popričati s voditeljima radionica i prijaviti se na radionicu:

u ponedjeljak, 20. lipnja u 18:30 za djecu u utorak, 21. lipnja u 18:30 za tinejdžere

Na internetskim stranicama Gradske knjižnice Marka Marulića Split dostupan je program:

za djecu za tinejdžere

O svemu se dodatno moguće informirati na Odjelu za djecu i mlade, nazvati na telefon +385 21 685 020.


www.skole.hr