2011-07-04 14:37:00

Zagrebačke ljetne večeri 2011.

Zagrebačke ljetne večeri, jubilarne tridesete po redu, održat će se od 5. do 27. srpnja, u Atriju Galerije Klovićevi dvori kao i na Sceni Gradec. U okviru Ljeta, održava se i 2. festival operete i mjuzikla - i ovoga puta uz produkciju mađarske kazališne i operetne kuće - Mjuzikl Gala, kao i 45. međunarodna smotra folklora koja ove godine predstavlja folklornu baštinu u životu hrvatskog iseljeništva.

Ovogodišnji je program bogat i atraktivan atraktivan jer će se predstaviti već afirmirani umjetnici koji će Festival intonirati postojanošću i ozbiljnošću, ali i mladi glazbenici koji će svježinom i mladenačkim entuzijazmom osvojiti srca slušatelja.

Cjelokupan program manifestacije dostupan je na internetskim stranicama Koncertne direkcije Zagreb.

U bogatom i raznovrsnom programu ovogodišnjih Zagrebačkih ljetnih večeri moći će se naći ponešto za svakoga, a to je najbolja pozivnica brojnim posjetiteljima na otvorene ljetne koncerte za pamćenje. Ulaznice je moguće nabaviti u Turističkom informativnom centru na Trgu bana J. Jelačića 11, a sat vremena prije svakog nastupa moguća je kupnja i na mjestu održavanja koncerta.

Ulaznice je moguće kupiti i putem interneta na stranici www.ulaznice.com.hr.


www.skole.hr