2011-07-05 11:12:58

Street art natjecanje The Paint Club u sklopu xSTatic festivala

Street art natjecanje The Paint Club - europsko street art natjecanje koje se odvija u 16 zemalja, od ove godine održavat će se i u Hrvatskoj u sklopu xSTatic  festivala. xSTatic festival održava se u Splitu, a natjecanje je na rasporedu 16. srpnja s početkom u 18 sati.

U natjecanje se mogu uključiti ilustratori, grafički dizajneri, street artisti, writeri, svi koji se bave nekom vrstom vizualne umjetnosti i žele dokazati svoje umijeće u području street arta. Svu opremu, Molotow boje i velika platna za oslikavanje, osiguravaju organizatori.

Natječu se timovi, a minimum za tim je dvoje ljudi, dakle dovoljan je jedan street artist i asistent. Sudjelovanjem u Paint Clubu postaje se dijelom široke europske street art mreže, što znači sudjelovanja u daljnjim natjecanjima i okupljanjima u Hrvatskoj i drugim državama.

Dobra zabava na xSTaticu garantirana je i uz koncertni program, graffiti session i ekstremne sportove.

Prijave su moguće putem online formulara na http://www.the-paint-club.com/sign-up-artist

Za bilo kakva pitanja o sudjelovanju u Paint Club street art natjecanju moguće se obratiti na e-mailove thepaintclubHR@gmail.com i xstaticfestival@gmail.com, te provjeriti  webove: http://www.the-paint-club.com i http://www.xstaticfest.com.


www.skole.hr