2011-07-06 11:22:50

Edukativni program za djecu - "Predstava iz 7 Kaštela"

„Predstava iz 7 Kaštela“ je edukativni projekt namijenjen djeci osnovnoškolske dobi na području svih 7 Kaštela. Tijekom 2 srpanjska tjedna , od 11. do 23. srpnja, djeca mogu u nizu besplatnih radionica sudjelovati u stvaranju jedne predstave. Predstava će, kao krajnji rezultat zajedničkog rada, biti izvedena 23. srpnja u 19 h u parku pored Pastoralnog centra u Kaštel Lukšić.

Radionice su osmišljene na način da prate različite segmente rada na jednoj kazališnoj predstavi, od kreativnog pisanja na kojoj nastaje dramski predložak, preko stvaranja kostima, scenografije, glazbe… do dramske u kojoj se sve objedinjuje da bi se konačna predstava mogla i izvesti pred publikom.

Svaki Kaštel ima svoju radionicu, kako bi se Kaštela kao grad povezala. Tema projekta je ekologija, kao poticaj djeci i odraslima za razvijanje svijesti o važnosti očuvanja i obnove Grada i mora u Kaštelima, tako da će se i u radionicama reciklirati korišteni materijali iz okoline.

Sve radionice vode priznati hrvatski i inozemni umjetnici-pedagozi. Ovo je izvrsna prilika djeci da tijekom ljetnih praznika mogu i nešto zanimljivo i kreativno naučiti, upoznati druge dijelove svoga Grada i nove prijatelje.

Više informacija moguće je dobiti na internetskim stranicama http://www.malosplitskokazaliste.hr/ ili pozivom na broj mobitela +385 95 51 77 577 ili +385 95 520 90 92.


www.skole.hr