2011-07-07 14:58:03

Koprivničko ljeto 2011.

Koprivničko ljeto 2011. otvoreno je  27. lipnja stand-up predstavom „Glavom kroz zid“. Tijekom ljeta Koprivničko će ljeto okupljati građane i goste grada Koprivnice i pri tom im ponuditi bogat zabavno-kulturni program. Program je podijeljen u tri grupe Aktivno ljeto u Domu mladih - edukativne radionice za svakoga, e-razmjena udžbenika i OUOUO Ljeto nam se vratilo.

Dio programa OUOUO Ljeto nam se vratilo, predstavlja ciklus glazbenih večeri u atriju Doma mladih, a za istaknuti je svakako „Plesnjak“ namijenjen za građane srednje dobi kako bi se prisjetili kako je to bilo u vrijeme kad su se plesnjaci održavali u „starom Jenkaču“, ali i za neke nove klince da i oni vide kako su se nekad dobro zabavljali njihovi roditelji. Na plesnjaku koji će se održati 15. srpnja svirati će poznati koprivnički band „BPS 300“.

Što se tiče e-razmjene udžbenika, ove godine osim razmjene koja će se odvijati u Domu mladih Koprivnica roditeljima i njihovim školarcima omogućeno je da nabave potrebne školske udžbenike i preko e-razmjene udžbenika. Na Internet stranici Doma mladih Koprivnica pokrenuta je razmjena udžbenika gdje je mogući naći kompletan popis udžbenika kojima raspolaže Dom mladih, kako bi korisnici i prije nego dođu u Dom mladih znali koje knjige su na raspolaganju za razmjenu. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti na e-mali adresi: razmjena.udzbenika@koprivnica.hr.

Detaljan program Koprivničkog ljeta 2011. moguće je vidjeti na internetskim stranicama grada Koprivnice.

 


www.skole.hr