2011-07-13 12:53:00

Besplatna ljetna plesna radionica u Pučkom otvorenom učilištu "Dom na žalu"

Pučko otvoreno učilište "Dom na žalu" u suradnji s Udrugom za promicanje ritmike i plesa TIM organiziralo je besplatnu ljetnu plesnu radionicu plesa, koju mogu pohađati sva djeca osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, svakog radnog dana od 19 do 20 sati u vremenu od 5. do 27. srpnja 2011. godine.

Već se upisalo preko dvadeset djevojčica iz Zagreba, Zadra, Preka, Lukorana, Ugljana, Poljane kao i gošći iz Austrije.

Polaznice Ljetne plesne radionice nastupit će na prvoj večeri Zadarskog festivala zabavne glazbe koja će se održati u Kukljici 27. srpnja za koji se priprema plesni program na temu "Tribute to Michael Jackson" s prigodnom dječjom modnom revijom na kojoj će cure pokazati umjetničke torbe i šešire izrađene od mažica koje se koriste u uljari za prešanje maslina kako bi se napravilo ulje. Autorica dječje modne revije je Mladenka Mašina, a voditeljice ljetne plesne radionice su Tihana Lončar, Blanka Klarin i Matija Kolega.

Na ovaj način  Pučko otvoreno učilište "Dom na žalu" želi potaknuti svu djecu da se bave plesom, jer on učvršćuje snagu i jača um a osim toga radionicom se želi obogatiti turistička ponuda mjesta putem animiranja djece gostiju koji tamo ljetuju. Na ovaj način djeca imaju priliku steći nova poznanstva, povezati se s djecom iz drugih dijelova domovine i inozemstva, a ujedno i obogaćuju svoje plesno iskustvo i znanje.

 

Vijest je prenesena s portala Zadarskilist.hr


www.skole.hr