2011-07-14 12:44:43

"Stakleni gradovi" u Galeriji Decumanus u Krku

U organizaciji Centra za kulturu Grada Krka u subotu, 16. srpnja 2011. u 21 sat  u Galeriji Decumanus u Krku otvara se izložba/ambijentalna instalacija pod nazivom „Stakleni gradovi“, poznatog hrvatskog umjetnika - slikara, grafičara i sveučilišnog profesora Antona Vrlića.

„Stakleni gradovi“ su instalacija koja je prošle godine izazvala veliki interes publike i kritike kad je krenula galerijskim prostorima Hrvatske počevši od zagrebačke Gliptoteke, preko zadarskog Muzeja antičkog stakla do riječke Galerije Juraj Klović, pokazujući svaki put svoju izuzetnu atraktivnost, živost i aktualnost. Nastavlja se sad u Galeriji Decumanus, dokazujući kako je to isto tako i projekt koji pruža izvanredne mogućnosti daljnjeg razvoja i nadogradnje istraživanja u mediju stakla, te kako je on time fascinantni „work in progress“.                          

Izložba / ambijentalna instalacija „Stakleni gradovi“ Antona Vrlića moći će se  razgledati u Galeriji Decumanus u Krku do 30. srpnja 2011., u redovno radno vrijeme galerije - svaki dan osim utorka od 10 do 12 i od 19 do 23 sata.

Ulaz je slobodan.

Vijest je prenesena s portala R-1.hr


www.skole.hr