2007-07-20 00:00:00

Manifestacija "Letjeti"
U Osijeku će se, od 27. kolovoza do 1. rujna, u sklopu projekta "Zemlja bez granica" održati međunarodna manifestacija "Letjeti".
Riječ je o četvrtoj manifestaciji koju organizira Udruga za rad s mladima “Breza” uz potporu Grada Osijeka, a pod ovogodišnjim pokroviteljstvom predsjednika RH Stjepana Mesića.

U sklopu manifestacije mladi će moći sudjelovati na različitim kreativnim radionicama: od kiparske radionice, modernog pjevanja, plesnih radionica (tradicionalni ples, srednjovjekovni, indijski i orijentalni) radionice bubnjeva, izrade mozaika, svijeća, oslikavanje tekstila, pa do raznih instalacija u prostoru.  Voditelji radionica dolaze iz Italije, Njemačke, Brazila, Libije, Norveške, Japana, Slovenije, Izraela, Velike Britanije i Hrvatske.

Radionice će se odvijati tijekom 6 dana u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima, u prostorima Hrvatskog društva likovnih umjetnika, Ekonomskoj školi, Glazbenoj školi, Isusovačkoj gimnaziji te na otvorenim površinama u staroj gradskoj jezgri, Tvrđi.

Osim radionica tijekom 6 dana održavati će se ulični performansi, koncerti i izložbe.

Želite li sudjelovati u radionicama prijaviti se možete ovdje, a u prijavi možete pronaći i popis svih radionica.

Prijaviti se možete i osobno u udruzi "Breza" ili na broj telefona 031 /272-583

www.skole.hr