2011-08-09 10:16:55

Špancirfest 2011

U Varaždinu će se od 19. do 28. kolovoza 2011. godine, po trinaesti put održati Špancirfest – festival grada i gradskih šetača. I ovogodišnji Špancirfest nudi deset dana veselja, glazbe, teatra, uličnih zabavljača te svih ostalih velikih i malih životnih radosti.

Tradiciju kreativnih radionica Špancirfest nastavlja i ove godine. Kreativfest će se u cijelosti odvijati na Trgu slobode, svih deset dana od jutra do večeri. Radionice su namjenjene posjetiteljima da bismo vam omogućili da sami kreirate svoj program bivanja i interaktivno sudjelovali na Špancirfestu. Pružamo vam mogućnost ispitivanja svojih kreativnih sposobnosti, ali i mogućnost iskazivanja vlastitih afiniteta. Iako su najčešće djeca najpredaniji posjetitelji, radionice Kreativfesta namjenjene su špancirerima svih uzrasta.

Špancirfest će u petak, 19. kolovoza, otvoriti Darko Rundek & Cargo Trio na Stančiću, dok će na MTV-ovoj pozornici na Starom gradu koncert održati Urban&4, te Vatra. Tijekom deset dana na pozornicama Špancirfesta izmjenivat će se Morcheeba, Asian Dub Foundation, Let3, Električni orgazam, TBF, Majke, Vještice, Jinxi, Vlatko Stefanovski, Kemal Monteno i mnogi drugi.

Uz glazbene programe, svakodnevno će se održavati po jedna predstava, te jutarnje dječje predstave, a na ulicama Varaždina bit će održano ukupno 160 programa u deset dana, te šest kreativnih radionica.

Više informacija o samom festivalu, kao i detaljan program događanja, potražite na stranici http://www.spancirfest.com
 


www.skole.hr