2011-08-22 12:45:31

Novi ciklusi radionica u Obiteljskom centru Primorsko goranske županije

U obiteljskom centru Primorsko-goranske županije kreću novi ciklusi radionica; od rujna počinje program „Trening socijalnih vještina“ a od listopada program „Nenasilno rješavanje sukoba“.

Novi program obiteljskog centra - „Trening socijalnih vještina“ započinje 13. rujna 2011. godine. Program se sastoji od osam radionica a ciljevi su mu razvoj socijalnih vještina i poticanje socijalnog napretka djece te prevencija društveno neprihvatljivih oblika ponašanja. Radionice će se provoditi jednom tjedno, utorkom od 17 sati.

Korisnici su učenici osnovnoškolske dobi. U svakoj radionici korisnike će se kroz niz interaktivnih igara, igranje uloga, vježbe i razgovore, poučavati određenim socijalnim vještinama.

„Nenasilno rješavanje sukoba“ uključuje 10 radionica koje će se provoditi jednom tjedno, ponedjeljkom u 17 sati a prva je na rasporedu 3. listopada 2011. godine. Svaka radionica se sastoji od niza interaktivnih igara, vježbi i razgovora članova grupe i voditelja. Radionice su namijenjene učenicima osnovnoškolske dobi, od 1. do 3. razreda.

Ciljevi ovog ciklusa radionica su jačanje pozitivne slike o sebi, razvoj međusobnog povjerenja, poštovanja i razumijevanja, učenja tehnika nenasilnog rješavanja sukoba te razvoj komunikacijskih i socijalnih vještina.

Prijave za radionice se zaprimaju putem telefona na brojeve +385 51 338 526 ili +385 51 338 536, osobnim dolaskom (ponedjeljkom i utorkom od 12:30 do 19 sati ili srijedom, četvrtkom i petkom- od 8:30 do 15:30 sati) ili putem mail-a ana.rajic@oc-pgz.hr.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Obiteljskog centra Primorko-goranske županije.


www.skole.hr