2011-08-23 15:10:01

Besplatne likovne radionice za djecu u društvu Mali zmaj - prijave u tijeku

Besplatne likovne radionice za djecu u društvu „Mali zmaj“ održavat će se četvrtkom od 19 sati na adresi Ilica 181 (desna dvorana), tijekom cijele školske godine. Djeca će na likovnoj radionici imati priliku učiti decoupage tehniku - ukrašavanje upotrebnih predmeta uzorcima sa salveta.

Sve potrebne materijale i osvježenje djeca dobivaju na radionici. Radionice su prikladne za djecu iznad 4 godine (iako je moguće da se za neke zahtjevnije tehnike stavi viša dobna granica).

Neki od ovih početničkih radova su prvenstveno namijenjeni kao pokloni  mamama, ali u vrijeme blagdana se planira organizirati i aukcija radova malih autora.

Prijave na besplatnu likovnu radionicu moguće su do početka školske godine slanjem e-maila na adresu info@malizmaj.hr ili pozivom na broj +385 91 567 0618.

Na istu e-mail adresu moguće se obratiti za dodatne informacije o Udruzi ili radionicama ili ako netko želi postati volonter ili član Malog zmaja i osobno sudjelovati u njihovom radu.

Društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece „Mali zmaj“ Zagreb započelo je kao mali interni projekt nekolicine prijatelja u prosincu 2009. godine. Iz želje da uvesele što veći broj djece i pomognu onima kojima je to najpotrebnije djelovanje je počelo obuhvaćati sve širi krug ljudi. Nakon nekoliko manjih ali uspješnih akcija, koje su bile neslužbene i neformalne, pokazala se potreba za registracijom udruge.

Više informacija dostupno je i na internetskim stranicama društva „Mali zmaj“ na http://www.malizmaj.hr/.


www.skole.hr