2011-09-05 12:49:09

FORKED - Forum kulture i edukacije u Vinkovcima

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održava na nivou cijele države od 8. do 15. rujna 2011. godine, u Vinkovcima će se održati jednodnevna manifestacija pod nazivom FORKED - Foruma kulture i edukacije.

Prateći tradiciju održavanja Tjedna cjeloživotnog učenja u svijetu i u Europi, Agencija za strukovno obrazovanje odraslih, uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, peti put organizira Tjedan, promičući i tako kulturu učenja u Republici Hrvatskoj.

Na ovaj se način, a u suradnji s tijelima državne uprave, socijalnim partnerima, lokalnom zajednicom i ostalim organizacijama, želi dodatno motivirati građane za sudjelovanje u cjeloživotnom učenju.

Lotusmedia kao tvrtka koja se bavi organizacijom edukativnih seminara, radionica i raznih kulturnih događanja, osmislila je i prijavila ovaj projekt i time predstavlja Vinkovce kao grad koji će promovirati Tjedan cjeloživotnog učenja.

FORKED će obilježiti nekoliko tema predavanja, a poveznica će biti Komunikacija i kulturno uzdizanje - potreba današnjeg vremena, kroz nekoliko tema: Vizualne komunikacije i razvoj hrvatskih proizvoda, Dobri međuljudski odnosi - temelj profesionalne učinkovitosti, Komunikacija sa samim sobom; popraćeno promocijom knjige i izložbom fotografija.

FORKED - Forum kulture i edukacije će se održati u četvrtak, 8. rujna 2011. godine u 12 sati u Vinkovcima, u hotelu Villa Lenije.

Prijavnica za FORKED dostupna je na internetskim stranicama grada Vinkovaca.


www.skole.hr