2011-09-20 18:19:00

Webinar "Pisci na mreži"

Webinar "Pisci na mreži“ održat će se 29. rujna 2011. godine od 17 do 18:30 sati. Gošća je Zvjezdana Jembrih - pjesnikinja, autorica kratkih priča, putopisa po Hrvatskoj i izvan nje, konceptualna umjetnica, autorica land art projekata i restauratorica a više informacija o susretu s njom moguće je pronaći na internetskim stranicama tvrtke Aquilonis.

Program "Pisci na mreži" odvija se u sklopu programa "Suradnici u učenju“ koji je dio globalnog Microsoftovog programa "Partners in Learning“, a u Hrvatskoj se provodi kroz suradnju Microsofta Hrvatska, Agencije za odgoj i obrazovanje, Sveučilišnog računskog centra Srce i tvrtke Aquilonis.

Program se provodi s ciljem da se hrvatske pisce približi učenicima i njihovim nastavnicima.

Riječ je o susretu s piscem u koji se aktivno može uključiti bilo tko putem programa Microsoft Office Live Meeting. Susret s piscem održava se u dvorani Sveučilišnog računskog centra Srce jednom mjesečno, a moderatori su profesorica Mirela Barbaroša-Šikić i profesor Miroslav Mićanović iz Agencije za odgoj i obrazovanje. Na susretima sudjeluju i učenici i njihovi nastavnici.

Poveznica za sudjelovanje.


www.skole.hr