2011-09-23 15:23:30

Kreativni ciklus radionica u Klubu kulture Križevci

U organizaciji Kluba kulture Križevci održavat će se besplatne radionice namijenjene djeci i mladima – „Postani ton majstor“, „Video obrada“, „Slavenska mitologija kroz likovnost“ te „Kreativni proces pisanja“. Radionice „Postani ton majstor“ i „Video obrada“ prilagođene su srednjoškolcima i mladima a i svim zainteresiranima za glazbu i video koji imaju potrebna predznanja; dok su radionice „Slavenska mitologija kroz likovnost“ i „Kreativni proces pisanja“ prilagođene osnovnoškolcima i srednjoškolcima.

Prijave za bilo koju od ponuđenih radionica primaju se od 17. rujna do 1.listopada direktno u prostorima Kluba kulture (Mažuranićev trg 1), na e-mail adresu info@klubkulture.org ili na telefonski broj +385 48 711 073 radnim danom od 8 do 16 sati. Broj prijava je ograničen, a termini radionica odredit će se naknadno u dogovoru sa voditeljima i prijavljenim interesentima.

Ono što se nudi provođenjem ovih radionica je neformalna edukacija i nadopuna znanja, razvijanje vlastitih sposobnosti i vještina a i mogućnost volontiranja.

Više o radionicama dostupno je na internetskim stranicama Kluba kulture Križevci.

 


www.skole.hr