2011-09-26 13:38:20

Nastavak redovitih programskih aktivnosti u Gradskoj knjižnici Rijeka

Gradska knjižnica Rijeka nastavila je sa  provođenjem raznih programa za djecu i mlade. Redoviti knjižnični programi za poticanje čitanja i kvalitetno osmišljavanje slobodnog vremena djece i mladih od 16. rujna ponovno su krenuli te očekuju svoje polaznike.

Školarci

Pssst...čitamo! - vježbe glasnog čitanja za učenike 2. razreda OŠ. Radionicu vodi Marija Sušlić, a odvija se ponedjeljkom u 18 sati na dječjem odjelu Stribor (Trg 128. brigade HV 6).

Mali kućni majstori - likovna radionica za djecu od 9 godina nadalje koju vodi Ivo Matošić srijedom  od 17 do 19 sati na dječjem odjelu Stribor.

Prime parole - radionica je mala škola talijanskog jezika a vodi ju Sanja Alijević srijedom u 18 sati za početnike, u 19 sati za školarce nastavljače u ogranku Drenova (Brca 8b).

Nova pričaonica „Sfingina zagonetka“ - pričaonica antičkih mitova i legendi; vodi ju Maja Repušić četvrtkom u 18 sati na dječjem odjelu Stribor.

Čarobna kućica - čitateljski klub za djecu od 11 do14 godina, održava se jednom mjesečno (prva u ovoj školskoj godini se održala 23. rujna u 18 sati. Vodi ju Valentina Miculinić koja ima 13 godina a za vođenje čitateljskog kluba priprema ju Sanja Alijević. Radionica se održava na dječjem odjelu Stribor.

Mladi

Stripaonica je strip-radionica za djecu i mlade od 12 godina nadalje, vodi ju Krešimir Špralja petkom u 14 sati na dječjem odjelu Stribor.

Laboratorij fantastike - radionica kreativnog pisanja za mlade od 15 do 25 godina koju vodi Zoran Krušvar utorkom u 18 sati na dječjem odjelu Stribor.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Gradske knjižnice Rijeka.


www.skole.hr