2011-09-27 09:00:28

Organiziranje studijskih posjeta - prijave u tijeku

Agencija za mobilnost i programe EU poziva osobe odgovorne za razvoj politika obrazovanja i osposobljavanja na lokalnoj, regionalnoj ili nacionalnoj razini i ostali stručnjaci iz područja obrazovanja i osposobljavanja da se prijave na Natječaj za organiziranje studijskih posjeta.  Studijski posjeti pružaju mogućnost za diskusiju, razmjenu informacija i primjera dobre prakse, kao i priliku za pokretanje projekata s partnerskim ustanovama iz Europe.

Studijski posjeti traju od 3 do 5 dana, a okupljaju 10 do 15 sudionika iz zemalja sudionica Programa za cjeloživotno učenje.

Studijske posjete mogu organizirati ustanove ili organizacije koje djeluju na području općeg obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, obrazovanja odraslih, podučavanja nastavnika, ustanove koje djeluju na lokalnoj ili regionalnoj razini, a bave se obrazovanjem, sindikati ili udruge poslodavaca, a koji svoja postignuća žele podijeliti s kolegama iz Europe.

Natječaj za organizaciju studijskih posjeta objavljen je u razdoblju od rujna 2012. do lipnja 2013.

Rok za prijavu je 7. listopada 2011. godine.

Za prijavu je potrebno slijediti sljedeće korake:

pročitati Natječaj koji je objavljen na stranicama Agencije (www.mobilnost.hr) proučiti privitak 1. - Tematske kategorije koji daje pregled tematskih područja studijskih posjeta ispuniti prijavni obrazac za organiziranje studijskih posjeta pri ispunjavanju prijave držati se pravila koja su navedena u prijavi pogledati Katalog studijskih posjeta 2011./2012. kako bi vidjeli što se očekuje i kako bi lakše ispunili prijavu pročitati Handbook for organisers (Priručnik za organizatore studijskih posjeta) kako bi vidjeli što se očekuje i kako bi lakše ispunili prijavu

Potrebno je poslati original i kopiju prijavnog obrasca preporučenom poštom do 7. listopada 2011. na adresu Agencije (Agencija za mobilnost i programe EU, Gajeva 22, 10 000 Zagreb) te elektronskom poštom na studijski.posjeti@mobilnost.hr.

Za eventualna daljnja pitanja moguće je poslati e-mail na: studijski.posjeti@mobilnost.hr.

Kontakt:

Dragana Glivetić Gajeva 22, HR-10 000 Zagreb tel  +385 1 549 7896 fax +385 1 500 5699 dragana.glivetic@mobilnost.hr www.mobilnost.hr

 


www.skole.hr