2011-10-04 13:05:54

Besplatne radionice tijekom listopada u Caritasovom domu u Šibeniku

Udruga Ardura Šibenik u suradnji s Centrom  Sirius iz Zagreb tijekom listopada organizira niz zanimljivih radionica u Caritasovu domu. Prva u nizu je besplatna edukacija dramske pedagogije. Cilj edukacije je da korisnici steknu nova znanja i vještine iz dramske pedagogije koji se može koristiti u radu s djecom i mladima kroz iskustveno učenje.

Edukacija je besplatna, financirana od strane Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Radionica počinje s radom 14. listopada u vremenu od 9:30 do 12:30. Prijave su obavezne i šalju se na e-mail: udruga.ardura@gmail.com

Od 21. listopada  započinje i ciklus kreativnih radionica za osnovnoškolce. Na kreativnim radionicama koje će se održavati svaki tjedan, polaznici će upoznavati s različitim likovnim tehnikama (glina, fimo masa, decoupage - salvetna tehnika...). Pozvani su svi osnovnoškolci da unaprijede ili razvijaju svoju maštovitost.

Škola za roditelje s radom počinje 23. listopada. Radionica je namijenjena roditeljima, onima koji žele naučiti više, onima koji se teško snalaze u toj ulozi, onima koji je obavljaju s lakoćom, ali vjeruju da mogu biti još bolji. Radionice će obuhvaćati komunikacijske vještine, postavljanje obiteljskih granica, roditeljske stilove, dijeljenje iskustva s drugim roditeljima i kompetentnim stručnjacima.

Udruga Ardura Šibenik u suradnji s centrom za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje "Sirius" iz Zagreba organizira i radionice za srednjoškolce. Teme koje planiraju obrađivati su: razvoj samopouzdanja i samopoštovanja, kako se zaštititi od ovisnosti, kako pravilno komunicirati, tehnike učenja i pamćenja i mnoge druge. Održati će se ukupno 5 radionica u trajanju od 2 h. Pozvani su svi srednjoškolci da se slobodno predbilježe na mail udruge. Radionica počinje s radom 24. listopada.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica grada Šibenika.


www.skole.hr