2011-10-05 12:30:00

Programi Obiteljskog centra Istarske županije - prijave u tijeku

U listopadu 2011. započinju novi ciklusi radionica u Obiteljskom centru u okviru programa za roditelje i programa za mlade.

Programi za roditelje

Radionice „I mama i tata?“ za roditelje koji žive sami sa svojom djecom, započinju 18.10. i održavat će se utorkom od 17 do 19 sati (ukupno 8 radionica).

Radionice „Rastimo zajedno“ za roditelje najmlađe djece započinju 20.10. i održavat će se četvrtkom od 17 do 19 sati (ukupno 11 radionica).

Za vrijeme radionica je osigurano čuvanje djece - igraonica za djecu od 3 do 9 godina. Roditelji uključeni u programe Obiteljskog centra „I mama i tata?“ i „Rastimo zajedno“ djecu mogu povjeriti Dječjem vrtiću Delfin na Vidikovcu (Heiningerova 22) od 16:30 do 19:30 na dan radionice.

Informacije i prijave su moguće pozivom na broj telefona +385 52 391 425 ili e-mailom na lorena.maric@ociz.hr (Sandra Buršić-Vitasović). Potrebno je navesti naziv programa u koji se netko  želi uključiti, ime i prezime osoba koje se žele uključiti, kontakt telefon, ime i dob djeteta (ukoliko se želi koristiti i igraonica za djecu za vrijeme radionica).

Programi za mlade

Programi za mlade namijenjeni su mladima od 15 do 20 godina.

Radionice "Ljubav je...“ započinju 17. listopada i održavat će se ponedjeljkom od 11 do 12:30 sati. Mladi će s voditeljicom propitivati teme ljubavi i partnerskih odnosa i razvijati vještine za izgradnju i održavanje kvalitetnih međuljudskih odnosa. Za dodatne informacije može se pogledati plakat ili nazvati +385 52 391 425 (Danijela Ustić). Prijave se vrše tako da se ispunjena prijavnica pošalje na e-mail danijela.ustic@ociz.hr najkasnije do 15. listopada.

Radionice „Zajedno“ u okviru programa „Podrška zajednici u prevenciji ovisnosti“ provodi se u suradnji s udrugom ZUM. Mladi će s voditeljima (Elvis Fekete - ZUM, Danijela Ustić - OCIŽ) raditi na razvijanju vlastitih socijalnih vještina, steći iskustvo rada u timu i planirati akciju koju će provesti u Mjesecu borbe protiv ovisnosti. Radionice su organizirane u tri modula po dva dana, s početkom 14. listopada. Informacije i prijave  su moguće na internetskim stranicama Centra za mlade Pula.

 


www.skole.hr