2011-10-13 16:06:26

"Mladi za jesen u gradu" i glazbene radionice udruge Kajda u Karlovcu

Festival kreativnosti mladih naziva "Mladi za jesen u gradu" održati će se od 14. do 16. listopada na nekoliko lokacija u karlovačkoj promenadi. Mladi za jesen u gradu sadrži bogat trodnevni program - interaktivne radionice, glazbene i scenske nastupe, filmske projekcije, kulturno-umjetničke, likovne, sportske i plesne prezentacije a raspored događanja dostupan je na internetskim stranicama Centra za mlade Grabrik.

Glazbene radionice udruge Kajda

Udruga glazbenih umjetnika "Kajda" organizira besplatne radionice glazbene kulture i slušaonice gdje mladi zainteresirani polaznici uče o instrumentima i glazbi. Prva faza uključuje edukaciju o osnovama teorije glazbe - Solffegio i održavati će se u Centru za mlade Grabrik. Ta faza neizostavni je dio za bilo koji drugi dio istoga projekta, a ostale faze usmjerene su na "Praktični dio", tj. edukaciju na instrumentima gdje će se polaznike osposobiti za samostalno izvođenje glazbe.

Radionica se provodi jednom tjedno u trajanju od 5 sati, a planira se uključiti 20 mladih u dobi od 16 do 29 godina starosti.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu udruge: kajdaunion@gmail.com ili direktno u Centru za mlade u Grabriku bilo kojem voditelju zaključno sa 1. studenim 2011. godine.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Centra za mlade Grabrik.


www.skole.hr