2011-11-10 14:47:00

Promocija slikovnice "Eko pustolovina"

Tijekom sljedećeg tjedna, od 15. do 18. studenog, regionalna energetska agencija Sjever će promovirati i besplatno distribuirati slikovnicu za djecu. Slikovnica „Eko pustolovina“ je prvenstveno namijenjena djeci 4. razreda osnovne škole, a tematika su obnovljivi izvori energije i zaštita okoliša.

Cilj slikovnice je djecu potaknuti na pozitivno razmišljanje, a posebna zanimljivost je da su tekst za slikovnicu na osnovu scenarija razvijenog od strane Agencije pisale učenice i učenici OŠ „Đuro Ester“ - Patricija Kučan, Marko Papac, Tea Škoda i Lucija Madunić pod vodstvom pfof. Sanje Kapusta, voditeljice novinarske grupe. Ilustracije slikovnice potpisuje Branimir Dolenec.

Svečana promocija i distribucija slikovnice će se održati u OŠ „Đuro Ester“, dana 15. studenog s početkom u 14:20 sati. Događaju će prisustvovati svi akteri uključeni u ovaj projekt kao i brojni učenici i profesori osnovne škole „Đuro Ester“. U sklopu navedenog događaja bit će promovirani i rezultati projekta U4energy u kojem je sudjelovala OŠ „Đuro Ester“. Distribucija u preostalim osnovnim školama će se održati u danima nakon svečane promocije.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica grada Koprivnice.


www.skole.hr