2011-11-14 15:06:24

Seminar za voditelje Univerzalne športske škole

Hrvatski školski športski savez u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira seminar za voditelje univerzalne športske škole. Cilj organizacije ovakvog seminara je podizanje kvalitete programa Univerzalne športske škole u Republici Hrvatskoj.

Seminar se održava 19. i 20. studenog 2011. godine u Zagrebu, u prostorijama Kineziološkog fakulteta, a organiziran je kao dvodnevni skup s glavnom temom "Univerzalna športska škola." Program seminara uključuje prezentacije, praktične vježbe, te međusobnu razmjenu iskustava.

Planirani predavači su profesori s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, stručne službe Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog školskog športskog saveza, te voditelji Univerzalne športske škole. Hrvatski školski športski savez snosit će troškove smještaja svim voditeljima izvan Zagreba (jedan polupansion - večera u subotu, noćenje i doručak u nedjelju).

Prijavu voditelja za sudjelovanje na seminaru obavljaju županijski školski športski savezi ispunjavanjem predviđenog obrasca, a krajnji rok za dostavu prijava voditelja bio je 10. studeni 2011. godine. Kako je ovaj stručni seminar namijenjen isključivo voditeljima programa Univerzalne športske škole obavezan je dolazak svih voditelja programa u školskoj godini 2011./2012.

Na kraju seminara svi sudionici dobit će potvrde o sudjelovanju na seminaru.

 

Program seminara dostupan je na internetskim stranicama Hrvatskog školskog športskog saveza.


www.skole.hr