2011-11-18 14:59:17

Adventski sajam u dvorcu Oršić - 27. studenoga 2011.

Iz Muzeja hrvatskog zagorja pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju na adventskom sajmu u Muzeju seljačkih buna u Gornjoj Stubici. Na taj način će se obilježiti prva nedjelja Adventa - 27. studenog 2011. godine od 14 sati. Uz tradicijske štandove, božićne pjesme i svetog Nikolu koji će darivati i uveseljavati najmlađe osmišljen je i kulturno zabavni program.

Između ostalih događanja može se izdvojiti radionica koja se održava u sklopu sajma, a namijenjena je svim zainteresiranima. Riječ je o kreativnoj muzejskoj radionici - I licitari na bor., koja će se održavati u dijelu programa koji počinje od 14 sati.

Ostatak programa:

14 sati otvaranje adventskog sajma Pjevački zbor OŠ Matija Gubec Gornja Stubica Tamburaški orkestar OŠ Matija Gubec Gornja Stubica Kazališna družina Speculum Zvijezde mira, Oroslavje Local jazz combo, sv. Križ Začretje Naša Ciglenečki, flauta i Lea Petrovečki, gitara Orkestar gitara glazbene škole 'Bonar' Zbor glazbene škole 'Bonar' Ida Repar, solo 17:30 sati Darivanje Svetog Nikole Jurica Vugrek.

Voditelj programa: Zdravko Grabušić


www.skole.hr