2011-12-02 08:26:56

"Naša božićna priča" u Osijeku

U sklopu projekta „Naša božićna priča“ Dokkica je uz potporu Ministarstva zdravsta i socijalne skrbi pripremila besplatne aktivnosti za djecu tijekom prosinca. U Avenue Mallu u Galeriji lica kamapanje održavati će se u periodu od 3. do 6. prosinca od 17 do 20 sati radionica izrade velike 3 D božićne čestitke.

U radionici će djeca imati priliku oslikavati kuglice od kartona koje će krasiti veliku božićnu jelku, čarapice koje će krasiti kamin, ukrašavati poklončiće od kolaža i slike koje će postati dio scenografije ove jedinstvene božićne čestitke velike 5 m x 2,20 m.

U stvaranju najveće 3 D božićne čestitke u Hrvatskoj, male osječane očekuje ugodna zabava uz najljepše božićne pjesme i vesele animatore Dječje osječke kreativne kućice.

Posljednjega dana radionice, 6. prosinca Dokkica je pripremila i zabavno natjecanje za djecu "One minute challenge", a sve one koje zanimaju božićne svijeće, unikatne čestitke, vijenci,  kutijice i ostali ukrasi koji su nastali u Dokkici, moći će ih pogledati na izložbeno-prodajnom štandu Dokkice u nedjelju, 4. prosinca.

U periodu od 1. do 23. prosinca ponedjeljkom i četvrtkom od 16:30 do 18:30 u Dokkici će se održavati  kuharska radionica za djecu u kojoj će učiti pripremati tradicionalna božićna jela i kolači.

Za kuharske radionice potrebno se prijaviti pozivom na broj telefona +385 31 272 818.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Hrvatskog radija Osijek.
 


www.skole.hr