2011-12-05 14:11:47

Radionice izrade božićnih ukrasa u Studiju smijeha u Zagrebu

U Studiju smijeha će se 11. prosinca od 10 do 20 sati održati nekoliko besplatnih radionica u izradi božićnih ukrasa. Radionice su namijenjene svim zainteresiranima, neovisno o tome jesu li početnici ili stručnjaci u izradi ukrasa.

Božićna čarolija powered by OmnisArt:

Tijekom cijelog dana, svi zainteresirani moći će se okušati u različitim tehnikama izrade ukrasa za bor. Izrađenim ukrasima okitit će se bor koji će tijekom cijelih blagdana krasiti Studio smijeha. Sudionici trebaju ponijeti nešto bijelo i/ili zlatno (papire, trakice, krpice, šljokice…).

od 12:30 do 12:45 - “Sve je bijelo, sve je bijelo” - izrada pahulja od papira by Ivana Ćatović - ideja je radionicom osvijestiti posebnost unikatnih proizvoda i ručnog rada te potaknuti sudionike da sami kreiraju jedinstvenu i neponovljivu pahuljicu, zato što su i sami upravo takvi od 13 do 13:30 Anđeli od filca za kićenje bora by Angelina  - Dragica Čičak od 16 do 16:30 - Made by Suzana - šivane kuglice od filca od 16:30 do 17 - Lula - izrada kuglica od tkanine. Besplatne radionice powered by Lumos Hobby & Art: od 10:30 do 12:30 - vintage kutije za darove - na ovoj radionici ukrašavat će se kutije koje mogu postati idealna mjesta za vaše darove ali i same po sebi poklon i spremište za neke sitnice ili uspomene. Radionica je prikladna za sve razine polaznika. od 14 do 16 sati - zlato i srebro - Neobična radionica s posebnim efektima koji lijepo izgledaju na pladnjevima, ogledalima i okvirima ali i božićnim kuglicama ili nakitu…  Materijali su voskovi, zlatni i srebrni, vivace boje, mjesečeve granule, pasta za raspucavanje i deco festiger . Radionica je zamišljena za naprednije polaznike, i idealna je za sve koji žele vidjeti nove efekte, i različite upotrebe već poznatih materijala. od 17:30 do 19:30 glitter Božić - Na ovoj radionici će se pokazati brz, jednostavan i efektan način izrade božićnih kuglica uz pomoć bijelih šljokica. Radionica je idealna za početnike ali i za napredne polaznike.

 

Vijest je prenesena s portala Besplatna edukacija.


www.skole.hr