2011-12-13 12:43:07

Božićni sajam etno i ekoproizvoda i Božićna subota u Kulturnom centru

Narodno sveučilište Dubrava 17. prosinca organizira Božićni sajam etno i ekoproizoda (od 9 do 14 sati) na kojem će prema najavama sudjelovati 30-ak stalnih izlagača obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika i umjetnika, a djeca će  moći uživati na radionicama božićnih ukrasa i darova na već tradicionalnoj Božićnoj suboti u Kulturnom centru (od 10 d0 13 sati).

U sklopu ovogodišnjeg programa djeca će se moći družiti s Djedom Mrazom i pogledati modnu reviju šešira  te sudjelovati na radionicama .

Program: prigodne likovno-kreativne i etnoradionice: Na jedanaest radionica koje su namijenjene djeci od predškolskog uzrasata do mladeži i odraslih, izrađivati će se tradicijski nakit za bor, kutije za poklone, ukrasi za božićni stol, čestitke te ukrasi za bor od priručnog materijala. Pribor i materijal za radionice je osiguran, a sve što polaznici radionica naprave ostaje u njihovom vlasništvu. modna revija šešira GLOP(al) exclusive, dramske grupe  za scenografiju Dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava glazbeni program: nastupi vrtića i škola iz Dubrave dolazak Djeda Mraza očekuje se oko 11:30 sati.

Ulaz na sve programe i radionice je besplatan.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Narodnog sveučilišta Dubrava.


www.skole.hr