2011-12-16 11:35:01

Članske iskaznice Hrvatskog školskog športskog saveza

Hrvatski školski športski savez će tijekom prosinca ove godine početi izrađivati članske iskaznice. Svaki učenik ili učenica, osnovne ili srednje škole - član školskog športskog društva,  dobiti će od Hrvatskog školskog športskog saveza  člansku iskaznicu s kojom će moći nastupati na natjecanjima u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza.

Sustav za izdavanja iskaznica temeljiti će se na internetskoj aplikaciji kojom će učenici podnositi zahtjev, a Hrvatski školski športski savez će u najkraćem mogućem roku iskaznicu dostaviti tražitelju zahtjeva. Koristeći se internetskom aplikacijom osigurati će se  brza i sigurna dostava zahtjeva u što će biti uključena i slika učenika.

Na taj način biti će moguće da se zahtjev za izdavanje članske iskaznice popuni putem Interneta i pošalje u bilo koje vrijeme. Zahtjev za iskaznicom moći će ispuniti učenik, roditelj ili voditelj školskog športskog društva. Za istinitost i točnost podataka pobrinuti će se odgovorne osobe škole u kojoj djeluje školsko športsko društvo.

Više informacija i detalja o ovom projektu moći će se na vrijeme saznati na internetskim stranicama Hrvatskog školskog športskog saveza na adresi http://www.skolski-sport.hr/.


www.skole.hr