2012-02-08 17:06:46

Off Road Fest Zagreb 2012.

Off Road Fest Zagreb 2012. održat će se od 18. do 26. veljače te posjetiteljima ponuditi koncertni program klasične i jazz glazbe, uz slobodan ulaz. Program uključuje nastupe mladih i neafirmiranih umjetnika uz nastupe poznatih hrvatskih umjetnika u posebnom okruženju i na specifičnim pozornicama - muzejima i galerijama smještenim u centru Zagreba(Muzej Mimara, Caffe galerija Lav, Galerija "Mijo Kovačić"). Na kraju Festivala, 7.i 8. Ožujka održat će se pijanistički masterclass. Umjetnički ravnatelj festivala je Ivan Pernicki.

Festivalski program, 18. veljače otvara poznata hrvatska sopranistica Lidija Horvat Dunjko, u suradnji s harfisticom Dijanom Grubišić Čiković. Tijekom festivala posjetitelji će imati priliku vidjeti još puno raznih nastupa, a zanimljivo je to da će na zatvaranju festivala nastupiti mladi talenti iz glazbenih škola grada Zagreba i s Muzičke akademije u Zagrebu.

U sklopu festivala održat će se i pijanistički masterclass koji će voditi veliko ime svjetskog pijanizma - Eugen Indjic (7.-8. ožujka). Pijanistički masterclass će se održavati u Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog u Zagrebu na kojem će Eugen Indjic raditi s najtalentiranijim učenicima glazbene škole.

 

Koncerti počinju u 20 sati a detaljan program dostupan je na adresi http://www.jinlunma.com.


www.skole.hr