2012-03-20 14:53:54

Besplatna plesna radionica u Osijeku - Latino show za djecu i mlade

U organizaciji Športskog plesnog kluba "Bolero" Osijek, 11. i 12. travnja 2012. počinje besplatna plesna radionica za djecu i mladež, učenike osnovne i srednje škole. Radionica će trajati mjesec dana. Radionica je namijenjena početnicima (prijemna grupa) te onima s iskustvom u latinsko-američkim plesovima koji nisu mogli pronaći plesnog partnera a željeli bi se natjecati (natjecateljska grupa).

Latino show disciplina - spoj latinsko-američkih plesova (Salsa, Mambo, Bachata, Samba, Cha-Cha, Rumba, Paso, Jive...), show dance-a, jazz dance-a i hip-hopa. Koreografije se plešu isključivo u grupi ili formaciji.

Radionice će se održavati u vrtiću Kosjenka - Kralja Petra Svačića 36 a, Jug I. - utorkom i četvrtkom od 19:30 h te u Osnovnoj školi A. Mihanović, Gundulićeva ulica - ponedjeljkom i srijedom od 19:30 h.

Prijava je obavezna i moguća je do 11. travnja. Djecu prijavljuju roditelji, a potrebni su sljedeći podaci: ime djeteta, godište, adresa, broj tel. roditelja.

Prijave se šalju na e-mail adresu boleroos@yahoo.com, putem Facebooka - Bolero Dance, te pozivom ili slanjem poruke na broj +385 99 3 779 799. Na navedeni broj telefona također se mogu dobiti sve dodatne informacije.


www.skole.hr