2012-05-02 10:45:56

Obavijest školama - internetski alat za provedbu samovrjednovanja

U okviru razvoja osiguranja kvalitete u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, razvijen je sustav samovrjednovanja strukovnih škola. Strukovnim školama je na raspolaganju Priručnik za provedbu samovrjednovanja te internetski alat e-kvaliteta koji omogućuje jednostavno generiranje izvješća o samovrjednovanju.

Strukovnim školama je na njihove e-mail adrese upućen dopis sa korisničkim imenom i lozinkom. Ako škola nije dobila obavijest s korisničkim imenom, lozinkom i uputama, treba poslati upit na e-mail adresu: e.kvaliteta@asoo.hr.

Tijekom ove godine, strukovne škole su pozvane testirati sustav i generirati probno izvješće o samovrjednovanju, a od školske godine 2012./2013. sustav će biti u obveznoj uporabi u školama odnosno, strukovne škole će podnositi redovita godišnja izvješća o samovrjednovanju.

U slučaju nejasnoća ili potrebe za detaljnom informacijom, upiti se zaprimaju putem e-adrese e.kvaliteta@asoo.hr.

Također, na internetskim stranicama Agencije, uskoro će biti navedeni datumi stručnih usavršavanja za područje osiguranja kvalitete kao i popis viših savjetnika Agencije koji će biti kontakt osobe strukovnim školama.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.


www.skole.hr