2007-11-09 00:00:00

Kinder Liber na InterliberuNa ovogodišnjem Interliberu po prvi puta se odvija posebni program za djecu i mlade pod nazivom Kinder Liber.Program Kinder Libera, koji se sastoji od književnih čitaonica, igraonica i radionica osmislila je Ana Đokić, organizatorica Festivala "PAZI, KNJIGA!", u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i tvrtkom Ferrero.

Program će se odvijati na Kinder Liber štandu (paviljon 6, štand 1) svaki dan Interlibera od 11 do 17 sati, a u njemu će sudjelovati hrvatski pisci i ilustratori za djecu. Osim standardnih čitaonica i igraonica, posebno su zanimljive likovna "Crtaj, slikaj stvaraj - uz Kinder se zabavljaj!" te radionica crtanja i pisanja stripa "Kinder stripoteka", koji vodi Maja Duvnjak.

"Svake godine na Interliber dolazi velik broj djece i izuzetno sam ponosna što će ove godine upravo oni moći uživati u cjelodnevnom programu namijenjenom samo i isključivo njima. Sigurna sam da će ih oduševiti i sam program kao i pokloni knjiga, blokova, bedževa i Ferrerovih čokolada koje smo pripremili za sve male posjetitelje Kinder Libera. Osobito sam sretna što je Ferrero prepoznao važnost književnosti u životu djece podržavši stvaranje ovog programa, čime su postali prva tvrtka u Hrvatskoj koja pruža izravnu izvaninstitucionalnu potporu domaćim autorima i ilustratorima za djecu i mlade", izjavila je Ana Đokić.


vijest je prenesena s www.knjiga.hr

www.skole.hr