2013-03-13 13:50:51

Poziv na prijavu na seminar Primarna prevencija ovisnosti

U sklopu projekta „Primarna prevencija ovisnosti: edukacija stručnjaka koji rade s djecom i mladima“ Forum za slobodu odgoja uz podršku Ministarstva socijalne politike i mladih organizira seminar „Primarna prevencija ovisnosti“ koji će se održati 5. i 6. travnja 2013. godine u Učeničkom domu „Marija Jambrišak“, Opatička 14, Zagreb.

Dvodnevni seminar namijenjen je nastavnicima, stručnim suradnicima, koordinatorima školskih preventivnih programa, osnovnih i srednjih škola (maksimalan broj sudionika je 25) iz osnovnih i srednjih škola s područja Grada Zagreba koji će, nakon seminara, kurikularno pripremljene i osmišljene radionice, direktno moći primijeniti u svom predmetu ili na satu razredne zajednice.

Ovim će seminarom sudionici steći nova znanja, upoznati nove interaktivne metode za rad u razredu, razviti vještine i povećati samopouzdanje u radu s učenicima na prevenciji ovisnosti, što je vrlo važno s obzirom da se, u praksi, veliki broj školskih djelatnika ne osjeća kompetentnima za takav rad s mladima.

Seminar je besplatan za sudionike, a prijavnicu je potrebno dostaviti u Ured Foruma najkasnije do 18. ožujka 2013. na jedan od sljedećih načina:

poštom na adresu: Forum za slobodu odgoja, Kralja Držislava 12, 10 000 Zagreb elektroničkom poštom na adresu: prijave@fso.hr faksom na broj 01/ 5579 997.


Svi zainteresirani za sudjelovanje više informacija mogu naći u pozivu na seminar.
 

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Foruma za slobodu odgoja.


www.skole.hr