2013-05-29 10:43:17

Webinar o financijskim aspektima međunarodnih projekata

U organizaciji CARNetove E-learning akademije u utorak 4. lipnja 2013. održat će se još jedan u nizu webinara, ovaj puta pod naslovom „Financijski aspekti međunarodnih projekata“. 

Autorica webinara mr. sc. Sandra Katarina Kukec, istraživač u Centru za računovodstvena istraživanja na Sveučilištu u Grazu s desetogodišnjim iskustvom u radu na međunarodnim projektima i vođenju financija za projekte u sklopu Centra za međunarodne projekte na Fakultetu organizacije i informatike (Tempus, FP7, IPA, CARDS, bilateralni projekti), dati će uvid u osnovne elemente financiranja projekata primjenjive kod većine međunarodnih linija financiranja te odgovoriti na neka od često postavljanih pitanja na samom početku uključivanja u projekte: Kako, kada i gdje započeti s planiranjem troškova na projektu? Što mogu financirati međunarodnim projektom? Na što moram obratiti pažnju kod financiranja projekata? Kako održati likvidnost tijekom projekta?

Webinar je namijenjen  svima koji se prvi puta susreću s međunarodnim projektima, svima koji imaju projektnu ideju, ali je ne znaju realizirati, te svima koji su već sudjelovali u projektima, ali nisu vodili projekt niti financije na njemu. Za sudjelovanje nisu potrebna predznanja iz područja projektnog menadžmenta, financija i računovodstva, ali su ona dobro došla. 

Webinaru će biti moguće pristupiti 4. lipnja 2013. u 11 sati na adresi https://acp.carnet.hr/ela. Da biste se uključili, kod prijave odaberite opciju "gost", a nakon predavanja će biti prilike za postavljanje pitanja. Preporučeni web preglednici za sudjelovanje u webinaru su Internet Explorer i Mozilla Firefox.

I ovaj webinar se održava kao jedna od jubilarnih aktivnosti CARNetove E-learning akademije koja ove godine obilježava desetu jubilarnu godinu održavanja nastave. Više o E-learning akademiji pročitajte na http://www.carnet.hr/ela

 

 

www.skole.hr