2013-10-07 10:28:22

Edukacija za odgojitelje i nastavnike u sklopu projekta "Mladi za Zemlju"

Udruga za rad s mladima Breza u suradnji s Gradom Osijekom provodi projekt "Mladi za Zemlju" sufinaciran sredstvima EU. Projekt "Youth4Earth" (Mladi za Zemlju) usmjeren je na neformalno obrazovanje djece i mladih o globalnim pitanjima razvoja te na podizanje razine svijesti o 7. milenijskim razvojnim ciljevima.

Aktivnim sudioništvom te iskustvima iz obrazovnih metodologija, ojačavaju se i proširuju postojeće usluge razvojne edukacije i kampanja osvješćivanja kako bi se u suradnji s nevladinim organizacijama, agencijama i institucijama razvile nove eksperimentalne odgojno-obrazovne metode usmjerene na 7. milenijske razvojne ciljeve. Nositelj projekta je Grad Vicenza (Italija), a partneri u projektu su Grad Osijek, Udruga za rad s mladima Breza, Grad Czestochowa (Poljska), CZ-Art (Poljska), ProgettoMondo Mlal (Italija).

U sklopu projekta Udruga Breza ima u planu provoditi edukaciju za odgojitelje i nastavnike koji žele u svom radu primjenjivati inovativnu pedagošku metodu i uključiti se u širenje obrazovanja djece i mladih o globalnim pitanjima razvoja te podizanja svijesti o 7. milenijskim razvojnim ciljevima.

Rok za podnošenje iskaza interesa je 14.10.2013. god. i to putem obrasca koji možete naći na web stranici Udruge Breza. Broj mjesta je ograničen, a edukacija je besplatna za sve sudionike.


www.skole.hr