2013-10-16 12:02:10

2. simpozij "Školski sport"

Hrvatski školski športski savez u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira 2. Simpozij Školski sport, koji će se održati 25. i 26. listopada 2013. na Kineziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb.

Simpozij je prvenstveno namijenjen voditeljima programa Univerzalne sportske škole te učiteljima i profesorima tjelesne i zdravstvene kulture. Simpozij je organiziran kao državni stručni skup, a obavezan je dolazak svih voditelja koji provode program Univerzalne sportske škole u školskoj godini 2013./2014.

Predavači na Simpoziju bit će profesori s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, stručne službe Hrvatskog školskog športskog saveza i Agencije za odgoj i obrazovanje, stručne osobe iz odgojno obrazovnog rada i zdravstva te treneri iz područja treninga djece i mladih.

Program stručnog skupa uključuje prezentacije, praktične vježbe, te međusobnu razmjenu iskustava.

Svi  voditelji programa Univerzalne sportske škole obavezni su obaviti prijavu na Simpozij putem online aplikacije Agencije za odgoj i obrazovanje: www.ettaedu.eu od 1. do 23. listopada 2013. godine.

Voditelji koji su već registrirani na ovoj aplikaciji prijavljuju se putem svojih korisničkih podataka na 2. Simpozij Školski sport. Ostali voditelji prije same prijave moraju obaviti registraciju novog korisnika kako bi dobili svoj korisnički račun za prijavu na 2. Simpozij Školski sport.

Radijska najava Simpozija koja će biti emitirana u ponedjeljak 21. listopada oko 13 sati na Drugom programu Hrvatskog radija u emisiji "Mali sportski mikrofon" može se poslušati na internetskim stranicama Hrvatskog školskog športskog saveza.

Na interentskim stranicama Hrvatskog školskog športskog saveza može se pogledati i Okvirni vremenik događanja na Simpoziju.


www.skole.hr