2013-11-26 17:02:45

Natječaj za izbor najbolje fotografije na temu "Moja domovina"

Udruga Ponos domovine poziva sve zainteresirane učenike osnovnih i srednjih škola da sudjeluju u nagradnom  natječaju kojim Udruga Ponos domovine želi potaknuti sudionike na pažljivije promatranje i fotografiranje detalja vezanih za svoju domovinu.

Uz sudjelovanje na natječaju izdvajaju slijedeće:

fotografije s naslovom i kratkim popratnim opisom primaju se isključivo elektronskom poštom na  adresu info@ponosdomovine.hr fotografija mora biti poslana u prilogu i to za učenike iz Hrvatske s elektroničkog identiteta AAI@EduHr dobivenim od CARNeta za zainteresirane učenike izvan Hrvatske organizator će osigurati AAI identitet dopušteno je poslati do 3 maila, s maksimalno 1 fotografijom po mailu fotografije mogu biti u bilo kojem formatu (.jpg, .tif, .png...), bez potpisa autora ili zaštitnog znaka i minimalne veličine 3000x2000 piksela fotografije moraju biti originalne i nigdje prije toga objavljene poslane fotografije se ne vraćaju autorima slanjem fotografija na natječaj autor je suglasan da ih bez naknade ustupa na daljnje korištenje udruzi Ponos domovine.

Natječaj je otvoren do 30.ožujka 2014. godine. Nakon toga će ocjenjivačka komisija u sastavu Damir Hoyka - predsjednik, Antonija Rajković, predstavnica Ministarstva branitelja - članica, Sebastijan Bušić, predstavnik Gradskog ureda za branitelje Grada Zagreba - član, ocijeniti prispjele radove kako bi tridesetak najboljih izložili na prigodnoj izložbi tijekom finalnog natjecanja Ponos domovine, a tri najbolja nagradili.

Nagrade za prva tri mjesta:

digitalni fotoaparat mobilni telefon ručni sat.

www.skole.hr