2014-02-17 15:01:07

Pozivnica za panel diskusiju "Gospodarstvo i popularizacija znanosti"

Projekt "Znanstveni edukativno-zabavni centar" (ZEZ), Institut Ruđer Bošković (IRB), Udruge Profesor Baltazar i Kreatom te popularno znanstvena radijska emisija "Znanost na eteru" pozivaju vas da budete gost u publici na panel diskusiji na temu: "Gospodarstvo i popularizacija znanosti".

Riječ je o posljednjoj panel diskusiji u sklopu projekta "Znanost je IN!" koja će se održati u četvrtak 20. veljače 2014. godine u 18.30 sati u MM centru SC-a u Zagrebu, Savska 25.

Želja organizatora je kroz diskusiju saznati imaju li hrvatske tvrtke interesa ulagati u projekte popularizacije znanosti te, ako interes postoji, koji je najbolji način komunikacije popularizatora znanosti prema tvrtkama, a koje su najčešće pogreške. Radi li se o donacijama ili marketinškim budžetima? Koje je najbolje vrijeme za prijavu ovakvih projekata? Koji su kriteriji presudni za njihov odabir i koji je tajni sastojak onih koji su uspjeli?

Male tajne velikih majstora te svoja iskustva u prikupljanju financijskih sredstava s nama će podijeliti: Kim Gladstone Herlev, zamjenik izvršnog direktora znanstvenog centra "Experimentarium" iz Kopenhagena, profesor Toni Milun i poduzetnik Nikola Mujdžić te brojni drugi zanimljivi gosti. Moderator tribine je Janko Brlečić, nekadašnji urednik emisije Znanost i biznis na Radiju 101, a svi zainteresirani raspravu će moći pratiti uživo putem video prijenosa i uključiti se na društvenim mrežama organizatora (hashtag je #popznan).

Svoj dolazak potvrdite na avidos@irb.hr.


www.skole.hr