2014-02-19 11:04:10

XIX. Dani psihologije u Zadru

Dani psihologije u Zadru, održat će se i ove godine, u već gotovo tradicionalnom terminu, krajem svibnja (29.-31. svibnja 2014.) na Sveučilištu u Zadru.

Međunarodni znanstveno-stručni skup Dani psihologije u Zadru već se 35 godina održava u organizaciji Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru. U početku zamišljen kao regionalni skup, on je ubrzo prerastao te okvire i danas možemo kazati kako predstavlja renomirani međunarodni skup. Njegovu kvalitetu su prepoznali i mnogobrojni sudionici čiji je velik odaziv članovima Odjela ujedno poticaj za daljnje usavršavanje u organizaciji i realizaciji ovog skupa.

Program skupa predviđa tematske simpozije, okrugle stolove, te izlaganja znanstvenih i stručnih radova iz raznih područja psihologije, kao što su: percepcija, kognicija, eksperimentalna psihologija, metodologija, razvojna psihologija, edukacijska psihologija, socijalna psihologija, emocije, motivacija, ličnost, psihofiziologija stresa, psihofiziologija rada, organizacijska psihologija, klinička psihologija, zdravstvena psihologija, itd. Uz ova tradicionalna područja psihologije svakako se nadamo da će na XIX. Danima psihologije biti zastupljene i teme koje će povezivati brojne druge praktične i teoretske pristupe u psihologiji.

Više informacija o skupu dostupno je na adresi http://www.unizd.hr/Default.aspx?alias=www.unizd.hr/danipsih&.


www.skole.hr