2014-03-03 11:46:58

Konferencija EDEN 2014 u Zagrebu

Međunarodna konferencija o e-učenju - EDEN (European Distance and E-learning Network), domaćini koje su Sveučilište u Zagrebu i Sveučilišni računski centar Srce, održavat će se od 10. do 13. lipnja 2014. u prostoru Srca i Hypo Centra. Tema je konferencije From Education to Employment and Meaningful work with ICT.

Konferencija EDEN jedna je od najvećih i najposjećenijih akademskih i profesionalnih konferencija o e-učenju u Europi. Održava se u sklopu neprofitne organizacije EDEN (www.eden-online.org), koja je osnovana 1991. i danas okuplja više od 200 ustanova, organizacija i mreža i 1200 samostalnih članova iz 58 zemalja svijeta koji se bave e-učenjem te otvorenim i udaljenim poučavanjem.

Kao ravnopravna zemlja članica Europske unije Hrvatska je dobila priliku da održavanjem ove konferencije u Hrvatskoj ne samo potvrdi svoje mjesto na europskom zemljovidu i prisutnost u europskom obrazovnom prostoru nego i pridonese izgradnji i učvršćivanju međunarodne zajednice profesionalaca koji se bave e-učenjem.

Više o konferenciji možete pročitati na mrežnim stranicama EDEN konferencije.


www.skole.hr