2014-03-18 15:00:00

Prijavite se na "Školski plesni virtualni show"!

Hrvatski školski športski savez odlučio je pokrenuti novi projekt, pod nazivom Školski plesni virtualni show! O čemu je riječ? U želji da se populariziraju školska sportska natjecanja i poveća broj učenika koji će se baviti nekom tjelesnom aktivnošću unutar škole, HŠŠS je odlučio pokrenuti projekt koji će biti malo drugačiji a opet  zanimljiv.

Projekt je zamišljen da se odvija "virtualno" jer će učenici sami snimiti ples koji će biti objavljen na mrežnim stranicama HŠŠS-a (Facebook i web)  te će učenici sami odabirati pobjednika (najpopularnija grupa).

Tko može nastupiti? Učenici osnovnih i srednjih škola koji su redovno upisani u svoje škole! Koje dicipline? 2 discipline: najpopularnija plesna grupa i najbolja plesna grupa. Najpopularnija grupa će biti ona koja skupi najveći zbroj "like-ova" i komentara na Facebooku i webu dok će najbolju grupu odrediti stručni žiri HŠŠS. Koja vrsta plesa? Bilo koja. Škole same odabiru vrstu plesa. Street dance, show dance, pom pom, cheerleading ples, latino plesovi, suvremeni plesovi, standardni plesovi, zumba, orijentalni ples, jazz dance, balet, Harlem Shake, break dance, hip hop, narodno kolo, mažoretski ples i svi ostali nespomenuti plesovi. Trajanje plesne točke i broj plesača? Plesna točka može trajati maksimalno 4 min dok grupa može imati najviše 20 plesača. Nagrade? Nastup na DP (Poreč ili Vinkovci), majice, polo majice,"hood-ice" Rokovi? prijava i  slanje video uradaka: do 1. travnja 2014. objava video uradaka na FB i web: 1. do 11. travnja 2014. proglašenje najboljih: do 21. travnja 2014.

Hrvatski školski športski savez poziva sve škole, učenike i  nastavnike da se uključe u ovo novo i drugačije natjecanje - u Školski plesni virtualni show.


www.skole.hr