2008-02-13 00:00:00

Dani multimedije
Od 13. do 23. veljače 2008. u Profil multimedijalnim knjižarama u Zagrebu, Rijeci i Splitu održat će se četvrtu godinu zaredom Dani multimedije, na kojima se očekuje više od 50 događanja - prezentacija, nastupa i promocija multimedijalnih sadržaja.
Dani multimedije zamišljeni su i realizirani kao spoj autorskog sajma i festivala, pri čemu je naglasak na predstavljanju pojedinačnih djela i autora te promicanju glazbene i filmske kulture u Hrvatskoj. Cilj je projekta promocija autora i sadržaja zanimljivih široj javnosti te razvijanje interesa publike za recentna glazbena i filmska kretanja u Hrvatskoj.

U petak, 15. veljače djeca će, uz brojne druge najavljene događaje, na dječjem odjelu moći provjeriti znanje uz  "Trku znanja i malu Učilicu".

Dani multimedije završavaju u subotu, 23. veljače, kada će biti predstavljeno i najtanje prijenosno računalo na svijetu prvi put u Hrvatskoj, a Discovery film će predstaviti nova filmska izdanja za 2008. i 2. Vukovar Film Festival. Koncert Jazz Vocal Speciala zatvorit će Dane multimedije u Zagrebu.www.skole.hr