prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
sport
Počnimo trčati

Počnimo trčati

Trčanje je za neke noćna mora koja datira još od nastave tjelesnog odgoja u godinama školovanja, a za neke način održavanja tjelesne kondicije i mase. Za naše pretke trčanje je bio jedan od načina preživljavanja.

Počnimo trčati

Savjeti za pravilno trčanje

Trčanje je jedan od najjednostavnijih sportova koji ne zahtjeva posebne uvjete, plaćanje članarine i kompliciranu opremu. Jedino potrebno za trčanje su prikladne tenisice, sportska odjeća i dobra volja. Iako naizgled jednostavno, ipak je potrebno slijediti neka osnovna pravila i savjete. Ispravan način trčanja ugodniji je i zdraviji, pritisak na tijelo je manji, a učinak je veći.

Sportom do bolje prehrane

Sportom do bolje prehrane

U projektu, učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar od 1. do 3. razreda srednje škole razumjeti će povezanost između tjelesne aktivnosti i pravilne prehrane te razviti vještine koje će im omogućiti donošenje dobrih odluka vezanih uz prehrambene navike.

Zimski sportovi

Zimski sportovi

Sportom se nazivaju tjelesne aktivnosti koje čovjek izvodi iz raznih razloga – radi natjecanja, održavanja zdravlja ili zabave. Riječ sport nekad je označavala svaku igru i zabavu a danas se pod pojmom sport podrazumijevaju sportske discipline temeljene na određenim pravilima.

Pikado: Zabavan i inkluzivan sport za sve učenike

Pikado: Zabavan i inkluzivan sport za sve učenike

Pikado je popularna rekreativna igra koja je u posljednjih nekoliko godina dobila priznanje kao natjecateljski sport. Inkluzivnost i pristupačnost su ključne u sportu, a pikado pruža fantastičnu priliku učenicima s intelektualnim teškoćama da sudjeluju i uživaju u koristima tjelesne aktivnosti.