prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Frizbijada

‘Frizbijada’ je jedinstveni znanstveno-popularni događaj nastao u sinergiji dva susjedna instituta s dokazanom predanošću i dugogodišnjim iskustvom u edukaciji i popularizaciji znanosti.

Cilj događanja je povezati najbolje elemente iz znanstveno-popularnih aktivnosti Instituta za fiziku (IF) i Instituta Ruđer Bošković (IRB), koje smo intenzivno razvijali zadnjih desetljeća, kako bi učenicima, studentima i široj javnosti pružili platformu za učenje o najnovijim dostignućima u znanosti i tehnologiji te kako bi ih kroz zabavne i poučne aktivnosti, eksperimente i obrazovne programe motivirali da nastave razvijati svoje vještine u području STEM-a.

  • Datum: petak 7. lipnja 2024.
  • Vrijeme: 10:00 – 18:00 sati
  • Lokacije: Vidimo se na Institutu za fiziku u Bijeničkoj ulici 46 u Zagrebu i Centru za istraživanje mora na adresi G. Paliaga 5 u Rovinju.

Cijeli program potražite na https://frizbijada.eu/

Prijava za grupe je obvezna putem poveznice: https://forms.gle/j2bPnAF2NCm6SqbE8

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Instituta Ruđer Bošković.