prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji objavljeni na Portalu škole.hr služe isključivo u informativne svrhe. Mišljenja iznesena u navedenim sadržajima su osobna mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove uredništva Portala i CARNET-a te se CARNET odriče bilo kakve odgovornosti glede pouzdanosti i točnosti podataka.

Uredništvo Portala zadržava pravo neobjavljivanja zaprimljenih vijesti, propagandnih materijala ili priloga, ukoliko procjeni da taj materijal svojim oblikom, sadržajem ili temom ne odgovara konceptu Portala.

CARNET ne odgovara za eventualna kršenja autorskog prava od strane korisnika Portala te ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s Portala ili s mrežnih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznice s Portala.

Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s Portala obavezno je navesti izvor i objaviti poveeznicu na Portal (pr. preuzeto s www.skole.hr).

Koristeći Portal škole.hr potvrđujete da ste pristali na ove uvjete korištenja.

CARNET zadržava pravo izmjene i obnavljanja ovih uvjeta u bilo koje vrijeme. U slučaju izmjene uvjeta na način da će se drugačije koristiti prikupljeni osobni podaci korisnika, CARNET će provjeriti slaganje korisnika s uvedenim izmjenama.

Pozivamo vas da se pri korištenju Portala pridržavate Internet bontona (Netiquette).

 

Portal škole.hr štite reCAPTCHA i Google