prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
projekt
Mentalna higijena baranjskih učenika

Mentalna higijena baranjskih učenika

Učenici predmetne nastave Područne škole Kneževo sudjelovali su tijekom školske godine 2023./2024. u eTwinningovom projektu “Well-being @ school”. Tijekom projektnih aktivnosti promišljali su o svojem mentalnom zdravlju i zadovoljstvu te se upoznali s raznim vještinama jačanja vlastitog mentalnog zdravlja i brige o mentalnoj higijeni.

Erasmus+ projekt “Sustainable Solutions”

Erasmus+ projekt “Sustainable Solutions”

Tijekom proljetnih praznika (3. do 4. travnja 2024.) dvije nastavnice Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića sudjelovale su na TPM (Mid-Term Transnational Project Meeting) sastanku u sklopu Erasmus+ KA220 projekta Sustainable Solutions, S&S (Održiva trješenja – Instagram) u Klaipedi, Litva.

Europski dan glazbe u školama

Europski dan glazbe u školama

Pjevački zbor i orkestar OŠ Meje iz Splita i ove godine sudjelovao je u međunarodnom projektu obilježavanja Europskog dana glazbe – European Day of Music in School (EuDaMuS) u organizaciji Europske udruge za glazbu u školi.

Veliki i mali umjetnici

Veliki i mali umjetnici

Likovna umjetnost svjetski priznatih slikara ponekad je sedmogodišnjacima na prvi pogled daleka, nerazumljiva i teška. Zato uvijek postoji drugi, treći… i svaki sljedeći pogled. Tako motivirane učenike uključene u Kreativnu skupinu izvannastavnih aktivnosti čine i učenici 1. a i 1. d razrednih odjela OŠ Nikole Hribara iz Velike Gorice.

Down i ja, prijatelja dva

Down i ja, prijatelja dva

Učenici sedmih i osmih razreda Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar su zajedno s učenicima odgojno-obrazovnih skupina A4 i A7 zakoračili u šareni štafetni svijet i obilježili Svjetski dan osoba s Down sindromom.

„Putevima naših branitelja“ Dinara, Sinjal 1831 m

„Putevima naših branitelja“ Dinara, Sinjal 1831 m

Unatoč nepovoljnoj vremenskoj prognozi i nestabilnome vremenu, dvadeset  i jedan Leteći medvjedić okupio se 3. ožujka 2024. godine u 7:00 sati u dvorištu OŠ Ivana Lovrića. U organizaciji braniteljske zadruge Orlova stina i uz pomoć njezina upravitelja Renata Nikolića-Malore krenuli su u nezaboravnu avanturu – osvajanje vrha Sinjal (1831 m).

Svjetski dan voda

Svjetski dan voda

Učenici 4.a razreda Katoličke osnovne škole iz Šibenika aktivno su se uključili u obilježavanje Svjetskog dana voda 22. ožujka 2024. kako bi osvijestili važnost vode na Zemlji te zagovarali održivo upravljanje resursima slatke vode.

Učenje o rodnoj ravnopravnosti

Učenje o rodnoj ravnopravnosti

U sklopu Erasmus+ i eTwinning projekta OŠ Župa dubrovačka “Better Together“ članovi Vijeća učenika su povodom 8. ožujka – Međunarodnog dana žena održali nekoliko sastanaka na kojima su učili i razgovarali o rodnoj ravnopravnosti.