prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upute za prijavu u Portal škole.hr

Vijesti mogu predlagati svi nastavnici i zaposlenici hrvatskih osnovnih i srednjih škola unošenjem prijedloga vijesti direktno na Portal škole.hr, za što se potrebno prijaviti u sustav. U Portal škole.hr se prijavljujete na mrežnoj adresi https://www.skole.hr/wp-login.php.

Korak 1.
Korak 1. - Prijava na Portal škole.hr

U koraku 1. odaberete opciju Prijavite se putem vašeg AAI@EduHr računa.

Korak 2.
U koraku 2. odaberite opciju AAI@EduHr.

pristupanje portalu

Korak 3.
U koraku 3. pojaviti će se stranica za unos podataka: korisnička oznaka i zaporka. U pripadajuća prazna područja upisujete vaše AAI@EduHr podatke dobivene od administratora u školi. Dakle, prijavljujete se koristeći podatke svog AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Nakon upisa podataka, potrebno je kliknuti na gumb ‘Prijava.

Korak 4.
Ako su podaci ispravni, u koraku 4. pojaviti će se stranica na kojoj trebate dozvoliti pristup navedenim osobnim podacima. Za nastavak, potrebno je kliknuti na ‘Dozvoli‘.

pristup osobnim podacima

Dobrodošli na stranicu Portal škole.hr!

Prikaz na stranici će se prilikom Vašeg prvog pristupa razlikovati s obzirom na to jeste li do sada predlagali vijesti na Portalu škole.hr. Za postojeće korisnike, uredništvo Portala je imalo potrebne podatke za otvaranje korisničkih računa u sustavu. Novi korisnici morat će sami napraviti dodatni korak, odnosno samostalno unijeti podatke za otvaranje korisničkih računa.

Novi korisnici
Zaposlenik ste škole koji nije do sada predlagao vijesti na Portalu škole.hr. Nakon što ste prošli prethodne korake, dobrodošli na naslovnicu Portala.

naslovnica novi korisnik

Nakon vaše prijave, uredništvo Portala škole.hr će dobiti obavijest da ste zatražili pristup. Dok vam uredništvo ne odobri korisnički račun i dodijeli potrebne ovlasti, molimo za strpljenje. Ovlasti će Vam biti dodijeljene u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 1 radnog dana.

Ovu proceduru prolazite samo prilikom prve prijave na Portal. Nakon što ste jednom prošli proces registracije, pri sljedećem spajanju, potrebno je unijeti samo AAI@EduHr korisničko ime i lozinku i možete započeti s radom.

Postojeći korisnici
Zaposlenik ste škole koji je ranije predlagao vijesti na Portalu škole.hr. Nakon što ste prošli prethodne korake, dobrodošli na naslovnicu Portala. 

naslovnica postojećeg korisnika