prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Učenički navigator
Odmorko ljeto 2024.

Odmorko ljeto 2024.

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko ljeto 2024. Program će se provoditi radnim danima od 24. lipnja do 30. kolovoza 2024. godine uz stručni i pedagoški nadzor.

Jadranske ribe otrovnice

Jadranske ribe otrovnice

Na Zemlji živi oko 22 tisuće vrsta riba, od čega ih se 200 smatra ribama otrovnicama. U našem je Jadranu zabilježeno oko 380 vrsta riba, iz kojih se 20 vrsta izdvaja kao otrovno.

Kamp mladih informatičara Hrvatske

Kamp mladih informatičara Hrvatske

U suorganizaciji s Klubom informatičara otoka Krka i OŠ F. K. Frankopana iz Krka, domaćinom ovog Kampa, te pod pokroviteljstvom Hrvatske zajednice tehničke kulture, Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih i Grada Krka Hrvatski savez informatičara organizira 33. kamp mladih informatičara Hrvatske – KAMP 2024.

Ljetne radionice u Školskom

Ljetne radionice u Školskom

​Hrvatski školski muzej, kao i svake godine tako i ove, na samom početku ljetnih praznika organizira ljetne radionice „Neka škola završi kreativno!“ i to od ponedjeljka 24. lipnja do petka 28. lipnja, a radionice će se održavati u galeriji muzeja “Školica za 5” u Hebrangovoj 5 u Zagrebu.