prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upute za objavu vijesti

Dragi nastavnici i ostali autori koji tekstovima promovirate aktivnosti vaše škole!

Svi hrvatski nastavnici na jednostavan način mogu predložiti vijest za objavu u jednu od dvije podrubrike: “Školske vijesti” ili “Iz prakse”, ovisno o temi svog teksta. Uredništvo Portala će vijest pregledati i objaviti najkasnije u roku od 7 dana ako zadovoljava sve uvjete Pravila za pisanje.

Pozivamo vas da pregledate naše nove stranice i sami otkrijete što smo sve napravili kako bismo unaprijedili funkcionalnosti i olakšali međusobnu suradnju na stvaranju novih korisnih školskih sadržaja.

Da bismo vam maksimalno pojednostavili novi način unosa vijesti pripremili smo posebne upute koje se mogu pronaći s desne strane. Prijavi u Portal škole.hr moći ćete pronaći prve korake za pristup novom Portalu. Predlaganje i slanje vijesti govori o potrebnim koracima za dodavanje nove vijesti, dok Opis korisničkog sučelja donosi dodatne informacije o korisničkom sučelju WordPress platforme.